Anlık Bildirim

2020 Mercedes-Benz S-Serisi'nden yeni teaser geldi

Yeni nesil S-Serisi'nin MBUX bilgi-eğlence sistemiyle ilgili bir teaser paylaşan Alman marka, tanıtım için de tarih verdi. Lüks modelin bilgi-eğlence sistemi 8 Temmuz'da tanıtılacak.

2020 Mercedes-Benz S-Serisi'nden yeni teaser geldi Tam Boyutta Gör

2020 Mercedes-Benz S-Serisi’nin iç ve dış tasarımını geçtiğimiz aylarda paylaşılan fotoğraflar vasıtasıyla görmüştük. Alman marka, yeni lüks sedan modelini Eylül ayında görücüye çıkaracak. Fakat aracın bilgi-eğlence sistemi çok yakın bir tarihte, 8 Temmuz’da tanıtılacak.

2020 Mercedes-Benz S-Serisi’nin kabin fotoğraflarına baktığımızda, en çok dikkatimizi çeken detay baştan aşağı yenilenen konsoldaki devasa bilgi-eğlence ekranı olmuştu. Bugün Mercedes tarafından da teaser olarak paylaşılan bu ekran, günümüzdeki pek çok otomobilde olduğu gibi fiziksel düğmelerin ortadan kaldırılmasını sağlamış. Bu da demek oluyor ki araçla ilgili birçok fonksiyon, MBUX bilgi-eğlence sisteminin de kontrol edildiği bu büyük ekran üzerinden yönetilecek.

OTA güncelleme desteğine de sahip olması beklenen bilgi-eğlence sisteminin yanı sıra, 2020 Mercedes-Benz S-Serisi’nin konsolunda çift katmanlı bir yapı karşımıza çıkacak. Üst katmanda yan yana konumlandırılmış hava menfezleri ve artırılmış gerçeklik teknolojisinden faydalanan head-up display bulunacak. Daha parlak görünen alt katmanda ise Vision EQS’den esinlenen dikey hava menfezleri ve dijital gösterge ekranını göreceğiz. Multimedya tuşlarına sahip yeni üç kollu direksiyon da kabindeki yeniliklerden.

Paylaşılan teaser vasıtasıyla yeni ızgarası, incelen farları ve büyük jantlarını da görme şansı yakaladığımız 2020 Mercedes-Benz S-Serisi, tıpkı selefi gibi standart ve uzun aks mesafeli versiyonların yanı sıra Mercedes-Maybach ve AMG türevleriyle de satılacak. Motor seçenekleri henüz belirsizliğini koruyor, fakat elektrik desteğine sahip altı ve sekiz silindirli ünitelerin yanı sıra şarj edilebilir hibrit (PHEV) bir versiyon görmemiz de kuvvetle muhtemel.

Seviye 3 otonom sürüş teknolojileri, aktif süspansiyon ve dört tekerlekten yönlendirme gibi özellikleriyle de dikkat çekecek 2020 Mercedes-Benz S-Serisi Eylül ayında tanıtılacak. Otomobilin MBUX bilgi-eğlence sistemiyle ilgili detayları ise yukarıda da belirttiğimiz gibi 8 Temmuz Çarşamba günü öğrenmiş olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9400 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 2020 mercedes-benz s-serisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim