İLERİ   GERİ
Apple ücretsiz yazılımlarda “kullanım sırasında satış” uygulamasını başlatıyor
Ekspres Haberler
Shady'ın Haberi
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2009, Cuma 16:36

Apple'ın Mart ayında tanıttığı iPhone SDK 3.0 ile gelen yeniliklerden biri de uygulama içerisinden yeni bölüm, özellik, vb. satın alma imkanı veren “In App Purchase” idi. Apple'ın AppStore'da uyguladığı fiyat dağılımında olduğu gibi uygulama içi satış gelirlerinin %70'inin geliştiriciye gitmesini sağlayan “In App Purchase”'in sadece ücretli yazılımlarda kullanılacağı duyrulmuştu. Ancak Apple geliştiricilere gönderdiği elektronik posta ile “In App Purchase” özelliğinin artık ücretsiz yazılımlarda da kullanılabileceğini açıkladı. Geliştiriciler bu karar değişikliği ile ücretsiz sunacakları programların özelliklerine kısıtlama getirebilecek ve kilitli özelliklerin açılması için kullanıcıdan ücret talep edebilecekler.

"In App Purchase"' de yapılan bu değişikliğin AppStore'daki Lite oyunlar dışındaki ücretsiz yazılımlara yansımasının nasıl olacağı ise merakla bekleniyor.

Etiketler : iPhone, iphone os, iphone sdk 3.0, apple, in app purchase, iPod Touch, appstore,


 

Kullanıcı Yorumları

ok1907
16.10.2009 Saat: 16:53
İyice cılkını çıkardılar yani. Gel de jb yapma.
sertacaygun
16.10.2009 Saat: 21:43
Appstore da iyi bi' pazar oldu yahu !
umutech
16.10.2009 Saat: 23:02
gerçekten jb çok önemli en azından benim için bütün paramı iphone a verdigim için app lara para kalmıyor ayrıca sbsettings olmadan iphone kullanamam

1

DURUM
KULLANICI ADI
E-POSTA
MESAJ



 

Ana Sayfa | Arşiv | Video incelemeler | Forum | Ekran kartı testleri | Hakkımızda
Sitede yer alan tüm içeriğin hakları saklıdır. Site Sahibinin izni olmaksızın kullanılamaz.
İletişim bilgileri için tıklayınız. ©2008

HP DL 370 G6 Cpu:25%

0,078