Mars Haberleri

Etiket
Son dakika mars haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), mars hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
21 SA.

GİRİLEN İÇERİKLER
3 VİDEO 282 HABER 4 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 2 İÇERİK

Mars Son Dakika Haberleri

Güncel Mars Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika Mars haberleri de dahil olmak üzere Mars ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 3 video, 4 galeri ve 275 adet Mars haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 15 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

Mars İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel Mars haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Mars Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni Mars haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son Mars haberlerini okuduktan sonra, Uzay İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Mars Hakkında

Mars, Güneş Sistemi'nin Güneş'ten itibaren dördüncü gezegeni. Roma mitolojisindeki savaş tanrısı Mars'a ithafen adlandırılmıştır. Yüzeyindeki yaygın demir oksitten dolayı kızılımsı bir görünüme sahip olduğu için "Kızıl Gezegen" de denir.

İnce bir atmosferi olan Mars gerek Ay'daki gibi meteor kraterlerini, gerekse Dünya'daki gibi volkan, vadi, çöl ve kutup bölgelerini içeren çehresiyle bir karasal gezegendir. Ayrıca dönme periyodu ve mevsim dönemleri Dünya’nınkine çok benzer. 2 adet uydusu bulunmaktadır.

Mars hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim