Intel Core i7 860 hız aşırtma ile 5.4GHz'e çıkartıldı

Intel'in resmi lansmanı geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Lynnfield kod adlı yeni nesil Core i5 ve Core i7 işlemcileriyle yapılan hız aşırtma çalışmalarında dikkat çekici sonuçlar gelmeye devam ediyor. Firmanın 45nm üretim teknolojisiyle hazırladığı, Nehalem mimarisini temel alan dört çekirdekli yeni işlemcileri bilindiği üzere çift kanal DDR3 bellek desteği ile geliyor ve P55 çipsetli anakartlarla kullanılıyorlar.

Haberin devamı »
Fx57 'ın Haberi - 4 Ekim 2009, Pazar 10:55 | 33 Yorum

Intel'den kod adı Lynnfield; Core i5 ve Core i7 serisi yeni işlemciler lanse edildi

Beklenen gün geldi ve Intel uzunca bir süredir konuşulmakta olan Lynnfield kod adlı yeni nesil Core i5 ve Core i7 işlemcilerini resmi olarak duyurdu.

Haberin devamı »
Fx57 'ın Haberi - 8 Eylül 2009, Salı 23:59 | 28 Yorum

Intel Core i7 860 ile 4.1GHz'e hız aşırtmalı test sonuçları

Intel tarafından resmi duyurusu bugün yapılan Lynnfield kod adlı yeni nesil Core i5 ve Core i7 işlemciler için Donanimhaber.com olarak ilk testlerimizi hatırlanacağı üzere bir süre önce yayınlamıştık.

Haberin devamı »
Fx57 'ın Haberi - 8 Eylül 2009, Salı 14:46 | 17 Yorum

Türkiye'de ilk defa: Intel Core i7 860 ve Gigabyte P55-UD6 incelemesi

Intel yaklaşık bir yıllık bir aradan sonra masaüstü sistemler için ikinci büyük işlemci güncellemesini yapmaya hazırlanıyor. Firmanın uzunca bir süredir merakla beklenen Lynnfield kod adlı yeni nesil işlemcileri, 8 Eylül'de yapılacak dünya lansmanı ile birlikte satışa sunulacak.

Haberin devamı »
Fx57 'ın Haberi - 26 Ağustos 2009, Çarşamba 20:14 | 52 Yorum
Tag ile ilişkili arama sonuçları

Ana Sayfa | Arşiv | Video incelemeler | Forum | Ekran kartı testleri | Hakkımızda
Sitede yer alan tüm içeriğin hakları saklıdır. Site Sahibinin izni olmaksızın kullanılamaz.
İletişim bilgileri için tıklayınız. ©2008

HP DL 370 G6 Cpu:25%

0,063