Intel çift çekirdekli Celeron E1600 modelini hazırlıyor Yüksek performans segmenti için Core i7 975 Extreme Edition modelini kullanıma sunmaya hazırlanan Intel, giriş seviyesi sistemer için hazırladığı serilerde de vites yükseltmeye devam ediyor. Firmanın güncel yol haritasına çift çekirdekli Celeron ailesine (Celeron E1000 serisi) yeni bir üye daha katılıyor. Intel'in yılın ikinci çeyreğinde duyurmayı planladığı Celeron E1600 isimli yeni model 2.4GHz'de görev yapacak ve 2.2GHz'de çalışan Celeron E1500 modelinin yerine konumlandırılacak.
Intel çift çekirdekli Celeron E1600 modelini de pazara sunacak 30 Kasım'da giriş seviyesindeki maliyet masüstü bilgisayarlara yönelik olarak çift çekirdekli Celeron E1500 modelini kullanıma sunacak olan Intel, daha hızlı olan Celeron E1600 modelini de pazara sunmayı planlıyor. Allendale tabanlı olan işlemci 2.4GHz'de çalışacak ve FSB hızı 800MHz olacak. 12 çarpanıyla gelmesi beklenen Celeron E1600'ün hız aşırtma noktasında da iddialı olması beklebilir.
Ana Sayfa | Arşiv | Video incelemeler | Forum | Ekran kartı testleri | Hakkımızda Sitede yer alan tüm içeriğin hakları saklıdır. Site Sahibinin izni olmaksızın kullanılamaz. İletişim bilgileri için tıklayınız. ©2008
0,031