Anlık Bildirim

XFX tek slot tasarımlı Radeon HD 5770 modellerini gösterdi

Ekran kartı üreticisi XFX, PowerColor'dan sonra tek slot tasarımlı Radoen HD 5770 modellerini gösteren ikinci isim oldu. Farklı kullanım ihtiyaçları için tek slot tasarımlı iki yeni Radeon HD 5770 modeline imza atan XFX, tasarım anlamında benzer özelliklere sahip olan modellerden birinde iki adet DVI ve bir adet DisplayPort, diğerinde ise beş adet DisplayPort konnektörüne yer vererek Eyefinity teknolojisiyle beşli monitör kurulumuna olanak tanımayı planlıyor.

40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan Juniper XT GPU'sunun güç verdiği ekran kartları 128-Bit bellek veri yolu desteğine, 800x paralel işlem birimine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip. Grafik işlem birimleri 850MHz'de, bellekleri ise 4800MHz'de görev yapan DirectX 11 destekli ekran kartlarında bir adet 6pin PCIe güç girişi bulunuyor. UVD 2 teknolojisiyle HD video hızlandırabilen yeni modeller, çoklu ekran kartı kurulumları için Crossfire X teknolojisini de destekliyorlar.

XFX, HD-577X-ZMF3 ve  HD-577X-Z5F3 kod adlarını taşıyan tek slot tasarımlı Radeon HD 5770 modellerini bu ayın ortalarına doğru 200 dolar civarında bir fiyatlandırma ile pazara sunmaya hazırlanıyor.

XFX tek slot tasarımlı Radeon HD 5770 modellerini gösterdi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15096 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fiyat, teknik özellik
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim