Anlık Bildirim

Asus ülkemiz için özel tasarladığı DSL-N17U Gigabit modemini duyurdu

Asus ülkemiz için özel tasarladığı DSL-N17U Gigabit modemini duyurdu
 
Asus kısa bir süre önce Türkiye için özel olarak tasarladığı DSL-N17U Gigabit Modem Router'ını duyurdu. Modern bir tasarım anlayışına sahip modem bir çok özelliğe destek sunmasıyla da dikkatleri çekiyor. 
ADSL2/2+, ADSL, VDSL2 ve Fiber internete destek sağlayan modem ethernet bağlantı noktalarından kablolu bağlantı ile 1000 Mbit/s hız sunabilirken sahip olduğu 802.11n standartı ile kablosuz bağlantılarda 300 Mbps hıza ulaşabiliyor. Hem modem hem de router görevini üstlenen cihaz kullanıcıların ihtiyaçlarına göre görevlendirilebiliyor. Kullanıcılar modem ve router desteğini bir arada kullanabilirken dileyen kullanıcılar cihazı yalnızca kablosuz router olarak kullanarak cihazın özelliklerinden faydalanabilecekler.
Asus ülkemiz için özel tasarladığı DSL-N17U Gigabit modemini duyurdu
 

İki adet dahili anteni bulunan modemin sahip olduğu Ai Radar teknolojisi ile kablolu veya kablosuz bağlantılarda oyunculara düşük ping değerleri sunacağı belirtiliyor.Üzerinde 4 adet LAN ethernet ve 1 adet WAN ethernet portu bulunan modemde ayrıca 2 adet USB ve bir adette DSL portu yer alıyor. USB girişleri ile 3G ve 4G modemlere destek veren cihaz, bu portlar üzerinden aynı zamanda medya sunucusu, dosya paylaşımı, torrent desteği ve ağ yazıcı paylaşımı gibi özelliklere de destek sunuyor. Bunun yanında bir başka teknolojisi AiCloud'a da destek veren ASUS evinizin ağına bağlı diğer akıllı telefon veya bilgisayarlardaki verilere erişme veya eşitleme imkanı da sunuyor.
Özellikle sinyal gücünün yüksek olması ve ping sürelerinin düşük olması gibi konularda da oldukça iddialı olan modemin satışına önümüzdeki günlerde başlanacak. Yalnızca ülkemiz pazarında satılacak modelin fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11381 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
modem, Türkiye Haberleri ve
3 etiket daha asus router yeni
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim