Anlık Bildirim

Asus’tan ilginç tasarıma sahip router

Oturma odamız yavaş yavaş ilginç tasarıma sahip kablosuz cihazlarla dolmaya başladı. Google Home, Amazon Echo derken şimdi de Asus Blue Cave yönlendiricisi karşımızda.

Hayatımıza dörtgen tasarımı ile giren kablosuz router - yönlendirici cihazların yavaş yavaş farklı şekillere büründüğünü görüyoruz. Google OnHub ile silindirik tasarıma kavuşan yönlendiriciler bu kez de delikli bir yapı ile karşımıza çıkıyor.

İlginç tasarım

Asus’un Computex 2017 fuarında görücüye çıkardığı Blue Cave adındaki yeni yönlendirici, tam ortasında bir delik barındırıyor. Bu deliğin elbette bir fonksiyonu yok ancak daha çok dev bir kalemtıraşı andırıyor.

Çift bant yönlendirici WiFi AC teknolojisi ile 2600Mbps veri aktarım hızlarına ulaşabiliyor. Antenler kasanın üst kısmına konumlanırken, Intel imzalı anakart ise en alt kısma yerleşmiş. Aradaki delik ise bu ikisi arasındaki mesafeyi oluşturmuş.

Evinizdeki bağlantıları başarılı bir şekilde yöneten yönlendirici, gecikme olmadan 4K çözünürlüğündeki videoları izlemenizi ve paylaşmanızı sağlıyor. Ayrıca Alexa desteği sayesinde Amazon Echo ürünleri ile sesli görüşme yapabilmeniz mümkün oluyor.

IFTTT desteği ile otonom işlemlere uyum sağlayabilen Blue Cave için TrendMicro’nun AiProtection adındaki yapay zeka tabanlı virüs koruma sistemi tercih edilmiş. Ömür boyu ücretsiz olan yazılım cihazınızı en iyi şekilde korumayı amaçlıyor.

Yönlendirici için bir mobil uygulama da mevcut. Kullanıcılar veri kullanımını görebiliyor, kısıtlamalar uygulayabiliyor ve erişim engellenebiliyor. Ayrıca bir siber saldırı olduğunda veya ağa yeni bir cihaz katıldığında bildirim olarak kullanıcı uyarılıyor. Asus Blue Cave modeli 180$ fiyat etiketi ile önümüzdeki aylarda satışa çıkacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim