Anlık Bildirim

Samsung yeni kablosuz erişim noktasını lanse etti

Samsung yeni kablosuz erişim noktasını lanse etti

Bugünlerde sık sık bir mobil cihaz tanıtımı içerisinde gördüğümüz Samsung, arada da farklı segmentlere hitap eden ürünlerini tanıtmaktan da geri kalmıyor. Firma son olarak kablosuz bir erişim noktası tanıttı.

Samsung Smart WLAN Security adını taşıyan kablosuz erişm noktası 802.11ac 5. nesil WiFi standardını desteklerken, öne çıkan özelliği olarak hackleme ve izinsiz paylaşımı önceki versiyonlardan 5 kat daha hızlı engelleyen güvenlik algoritması yer alıyor. 

Ürün içerisinde entegre bir sensör yer alıyor ve FastSecu adı verilen bir güvenlik algoritması kullanıyor. Bu algoritma sayesinde yetkisiz erişimler 10 saniye içerisinde tespit ediliyor ve 30 saniye içerisinde de erişim engelleniyor. 
300Mbps veri aktarım hızlarına ulaşabilen ürün önceki versiyonlardan tasarım ve özellik anlamında ayrılmıyor. Sadece yeni güvenlik algoritması farklı olan özelliği durumunda. 

Samsung yeni erişim noktalarını ağılıklı olarak kurumlar için geliştirmiş. Samsung Smart WLAN Security ile kurumlar güvenli kablosuz ağlarını oluştururken yüzde 50'ye varan oranda tasarruf yapabilecek. İlk ürünlerin Ekim ayındaki bir konferansta kullanılacağı Samsung Smart WLAN Security erişim noktalarının fiyatı henüz belli değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
784 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim