Anlık Bildirim

TP-Link yeni oyuncu yönlendiricisini duyurdu

Teorik olarak 10Gbps veri transfer hızlarına ulaşabilen Archer AX1000 yönlendiricisi yakın mesafede gecikmesiz çevrim içi oyun tecrübesi sunmak için geliştirildi.

Özellikle çevrim içi oyunlarda optimize edilmiş yönlendirici cihazları büyük önem taşıyor. Profesyonel oyuncular bu bakımdan oyuncu markalarının özel yönlendirici cihazlarını tercih ediyor.

Archer AX1000 özellikleri

Kablosuz ağ pazarının büyük oyuncusu TP-Link bu anlamda Archer AX1000 adındaki yeni yönlendiricisini IFA 2018 fuarında duyurdu. 3 bant WiFi özelliğine sahip olan cihaz ayrıca 802.11ax uyumlu.

Bir adet 2.4GHz ve iki adet 5GHz bantları ile yönlendirici toplamda teorik olarak 10Gbps seviyelerine ulaşabiliyor. Bu seviyeler 802.11ax uyumu sayesinde belli bir yakınlığa kadar sunulabiliyor. Kullanıcılar oyun odaklı veri trafiğine öncelik vererek verimlilik elde edebiliyor.

1.8GHz hızında çalışan 4 adet Cortex-A53 çekirdekli bir işlemci, 1GB RAM ve 512MB depolama kapasitesi şeklinde bir donanım barındıran yönlendirici 8 adet antene sahip. 8x8 MU MIMO dizilimi ve 1024 QAM değerleri hızları arttıran en büyük etkenler. Kablosuz olmasının yanı sıra 8 adet Gb Ethernet portu da barındırıyor. Archer AX1000 için henüz bir fiyat açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim