Anlık Bildirim

Xiaomi’den çok uygun fiyata router

Ev ağı için uygun fiyatlı bir router arayanlara Xiaomi’den ikinci ürün de geldi. Xiaomi Mi Router 4C modeli bir önceki Mi Router 4Q modeline göre bir tık daha verimli.

Uzun süredir ağ donanımları pazarında Mi markası ile başarılı işler yapan Çinli üretici Xiaomi, markaya yeni bir ürün daha ekledi. Xiaomi Mi Router 4C adındaki ürün fiyatı ile dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi Router 4C özellikleri ve fiyatı

Aslında yeni model aynı serinin uygun fiyatlı Mi Router 4Q modeli ile hemen hemen benzer yapıda. Tasarım anlamında biraz daha kompakt bir çizgi izlediğini söyleyebiliriz.

Yeni router donanım anlamında da önceki modelden bir tık daha iyi. MediaTek'in ağ cihazları için tasarladığı MT7628DA yonga setini kullanan model çok yönlü 4 adet anteni ile daha iyi bir çekim verimliliği sunuyor. Cihaza aynı anda 64 aygıt bağlanabiliyor. Ayrıca 64MB DDR2 belleğe sahip ve uygulama ile yönetilebiliyor.

2.4GHz bandında 300Mbps aktarım hızları sunan yönlendirici iki adet LAN ve bir adet WAN portuna sahip. Birden fazla cihaz bağlandığında otomatik olarak hızları ayarlayabilen yönlendirici tek bir cihaza da öncelik verebiliyor. WPA-PSK/WPA2-PSK güvenlik yöntemlerini kullanan cihazda OpenWRT tabanlı MiWiFi OS arayüzü yer almış.

Xiaomi Mi Router 4C  modeli 12$ gibi oldukça uygun bir fiyata satışa sunulacak. Böylece aynı fiyat seviyesinde 4Q modelinden biraz daha verimli bir bağlantı imkânı elde edilmiş olacak. Yeni model 30 Temmuz itibariyle satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18295 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi router 4c ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim