Anlık Bildirim

ECS anakart üretmeyi bırakacakları yönündeki iddiaları yalanladı

 
ECS anakart üretmeyi bırakacakları yönündeki iddiaları yalanladı
Dünyanın en büyük beşinci anakart üreticisi olan Tayvan menşeli Elitegroup Computer Systems (ECS) firması, bugün yayınladığı açıklamayla anakart üretmeyi bırakacakları yönündeki iddiaları yalanladı. Son günlerde teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden iddialar hakkında konuşan ECS yöneticisi May Chuan, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve anakart üretmeye devam edeceklerini açıkladı.
Son günlerde ortaya çıkan bu asılsız haberlerden rahatsız olduklarını dile getiren Chuan, ECS başkanı Sunny Yang tarafından kaleme alınan açıklamayı da teknoloji dünyasıyla paylaştı. ECS başkanı tarafından kaleme alınan bu açıklamada, ilk olarak Digitimes sitesi tarafından yer verilen bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı vurgulandı ve firmanın hiçbir zaman anakart üretmeyi bırakmayacağı belirtildi. Anakart pazarındaki yerlerini korumak için araştırma ve geliştirme çalışmalarını devam ettireceklerini açıklayan Yang, bu pazarda kalıcı olacaklarının teminatını verdi.
Açıklanan son rakamlara göre yılda ortalama 3 - 4 milyon anakart satarak anakart pazarının yaklaşık yüzde 5'ini oluşturan ECS cephesinden gelen bu açıklama, Computex kapsamında görücüye çıkarılan yeni 100 serisi anakartların da daha önce planlandığı gibi kullanıcıların beğenisine sunulacağını gösterdi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim