Anlık Bildirim

Android N önizleme sürümü, Nexus dışındaki cihazlara da gelecek

Şimdilik sadece belirli Nexus modelleri üzerinde test edilebilen Android N ön izleme sürümü, yakında üçüncü taraf modeller için de denemeye açılacak. Son gelen bilgiler bu yönde.

Google’ın önümüzdeki ay itibariyle kullanıma sunması beklenen Android N kod adlı yeni işletim sistemi için önemli bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan bir HTML kodu, ön izleme sürümünün Nexus dışındaki cihazlara da dağıtılacağını gösteriyor.

Bugüne kadar, Android N ön izleme sürümleri sadece Nexus cihazları üzerinde test ediliyordu. Üçüncü taraf üreticilerin cihazlarının da testlere dahil edilmesi, daha geniş bir yelpazede hataların görülmesi ve daha hızlı giderilebilmesi anlamını taşıyor.

Diğer bir önemli detay ise, ön izleme sürümlerinin akıcı bir OTA güncellemesi ile cihazlara sunulacağı. Böylece kullanıcılar, sıfırdan zahmetli adımlarla yazılımı kurmak yerine, normal bir güncelleme yapar gibi ön izleme sürümünü alabilecek.

Android N sürümünde; bildirim çubuğu üzerinden mesaj cevaplama, bildirim menüsünde tasarım değişiklikleri, gece modu, Ayarlar menüsünde sol üst menü tuşu, bölünmüş pencere desteği, gelişmiş Doze modu gibi yenilikler yer alıyor. Android N sürümünün Mayıs ayında nihai sürüme geçmesinden sonra, en geç yaz aylarında kullanıma sunulması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5743 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Nexus 6P ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim