Anlık Bildirim

Android N sürümüne ait ilk ekran görüntüsü ortaya çıktı

Google her yıl I/O etkinliğinde yeni android sürümüyle ilgili detayları kullanıcılar ve geliştiricilerle paylaşıyor. Bu yılki etkinlik yaklaşırken Android N'e ait ilk ekran görüntüsü de ortaya çıktı.
Android N sürümüne ait ilk ekran görüntüsü ortaya çıktı
 
Google, I/O 2016 etkinliğini 18-20 Mayıs tarihlerinde düzenleyecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda şirketin yeni ürünlerini ve teknolojilerini etkinlik kapsamında görme şansına erişeceğiz. I/O etkinliğini önemli yapan bir diğer unsur ise yeni Android sürümlerinin resmiyet kazanması.
Bilindiği gibi şirket ilk günden bu yana Android sürümlerine alfabetik sıralarla tatlı isimleri veriyor. Android 6.0 sürümü Marshmallow adıyla çıkış yaparken yeni sürümde ise N harfiyle başlayan bir tatlı adı kullanılacak. Bir çok kaynak sürümün Nougat ( Koz Helvası) veya Nutella isimleriyle gelebileceğini işaret ediyor.
Şirketin geliştici sayfasında ortaya çıkan yeni bir ekran görüntüsü ise Android M görünümüne göre bazı farklılıklar barındırıyor. Bu durum ekran görüntüsünün Android N sürümüne ait olacağı iddiasını güçlendirmiş durumda. AndroidPolice sitesinin kurucusu Artem Russakovskii'de görüntüyü paylaşarak görüntülerin Android N'e ait olduğunu doğruladı.
Ekran görüntüsüne Ayarlar menüsü altında Bluetooth ayarlarına girildiğini görüyoruz. Buraya kadar her şey normal ancak sol üst kısımda yer alan (Bluetooth'un solunda) buton Ayarlar menüsünün farklılaşacağının habercisi. Muhtemelen ana kategoriler arasında bu butona basınca açılacak bir ekran sayesinde geçiş yapabileceğiz. 
Yeni sürümün tüm detaylarını yaklaşık 3 ay sonraki etkinlikte hep birlikte göreceğiz. Sizin Android N sürümünden beklentileriniz neler?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7861 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
android n, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim