Anlık Bildirim

Android Namık: Android’in yeni sürümü için isim önerisi

Android’in yeni sürümünde isim ne olsun diye soran kullanıcılara Türkiye’den ilginç bir destek geldi ve her geçen saat çığ gibi büyüyor. Peki Android Namık da neyin nesi?

Android Namık: Android’in yeni sürümü için isim önerisi Tam Boyutta Gör

Google’ın yıllık I/O 2016 geliştiriciler konferansında Android N sürümünün adının ne olacağı merakla bekleniyordu. Tatlı isimlerini alfabetik sırayla Android sürümlerine veren Google, bu kez Android N’in adı ne olsun diye kullanıcılarına soruyor.

Sizlere burada yer alan yazımızda da konuya ilişkin detayları paylaşmıştık. Google’ın bu hareketini trollemeyi kafasına koyan bir grup İnci Sözlük üyesi, bir çalışma yaparak yeni Android sürümünün adı Android Namık olsun dedi. Bu noktada İnci Sözlük üyelerinden başlayarak hızlıca tüm Türkiye’yi örgütlemeye çalışan grup, bir çok çevreden ses getirmeyi başarmış durumda. Hatta DonanımHaber forumlarında da kullanıcılar bir konu altında toplanıyor. Konuya buradan ulaşabilirsiniz.

Google, düzenlediği etkinlikte Türkiye için ayrı bir parantez açarak ilgi uyandırmıştı. Özellikle General Mobile ile gerçekleştirilen Android One projesinin çok başarılı olduğunu ve bu ortaklığın dünyaya örnek olacağını söyleyen Google, sunumda İstanbul görüntülerine de yer vermişti.

Android’in yeni sürümü Namık olsun diyorsanız siz de burada yer alan bağlantıyı kullanarak isim önerinizi Google ile paylaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11938 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
android namık, android n ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim