Anlık Bildirim
Dördüncü nesil Apple TV heyecan verici yenilikler ile Ekim ayında kullanıcılarla buluştu. Televizyonunuza iOS deneyimini ilgi çekici bir arayüz ile getiren ürün, sinematik bir deneyim sunan ekran koruyucular ile ilgi uyandırmıştı. Hawaii, Londra, Çin, New York City, San Fransisco gibi farklı bölgelerde kaydedilen görüntüler gerçekten çok başarılı.

Bu görüntüleri Android’li herhangi bir cihazınızda Apple TV’de olduğu gibi ekran koruyucu olarak kullanmak için öncelikli olarak yapmanız gereken yazının en altında yer alan bağlantıdan Aerial Dream uygulamasını yüklemek. Bu yazılım, Android’li cihazınıza başka bir işlem yapmanıza gerek kalmadan Apple sunucularından indirerek, Apple TV videolarını kullanabilmenize olanak tanıyor.

Nasıl kullanılır? 

Uygulama, Android 4.2 ile gelen Day Dream özelliğinin aktif olduğu tüm Android’li cihazlarda çalışıyor. Özellikle Android işletim sistemine sahip televizyonunuzda veya Nexus Player’da bu uygulamayı kullanmayı çok seveceğinizi düşünüyoruz. Aerial Dream uygulamasını indirdikten sonra telefonunuzdan ayarlara girip Ekran seçeneği altından "Hafif Uyku" modunu aktif etmeniz gerekiyor. Aktifliği sağladıktan sonra ayarlardan Aerial Dream'i seçmeniz yeterli olacaktır.

Bu arada uygulama içindeki tüm videolar daha önce ortaya çıkan ve Apple TV’de kullanılan video linklerinden indiriliyor. Aerial Dream, videoları indirdikten sonra cihazın ön belleğinde sakladığından bir kez video indirilince tekrar internet bağlantınız kullanılmamış oluyor.

Videoları farklı bir cihazda kullanmak isterseniz aşağıdaki linklerden her bir videoyu ayrı ayrı yüksek çözünürlüklü olarak indirebilirsiniz:

Hawaii Gece: Video - 1

Londra Gündüz: Video - 1, Video - 2

New York Gündüz: Video - 1, Video - 2, Video - 3

New York Gece: Video - 1, Video - 2, Video - 3

San Fransisco Gündüz: Video - 1, Video - 2, Video - 3, Video - 4, Video - 5 

Çin Gündüz: Video - 1, Video - 2, Video - 3

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim