Anlık Bildirim

LeapDroid en hızlı Android emülatörü olduğu iddiasında

Android işletim sisteminin en akıcı şekilde tecrübe edileceği yer elbette kurulu olduğu cihazlar ancak farklı bir platformda denemek isteyenler için çeşitli emülatör çözümleri mevcut.

Android işletim sisteminin en akıcı şekilde tecrübe edileceği yer elbette kurulu olduğu cihazlar ancak farklı bir platformda denemek isteyenler için çeşitli emülatör çözümleri mevcut. Son olarak indirmeye sunulan LeapDroid, en hızlı emülatör olduğu iddiasında.

Android 4.4.4 işletim sistemini çalıştıran LeapDroid için, firma kendi geliştirdiği optimizasyon çözümlerini kullanıyor. Böylece sistem akıcılığı ve kare/saniye hızları da en üst seviyeye çıkıyor. Sürekli güncellendiği için gelecekte çok daha hızlı bir tecrübe vadediliyor.

Hali hazırda GLES 1.1 ve GLES 2.0 standartları destekleniyor. Şimdiden hem ARM hem de x86 tabanlı pek çok önemli uygulama ve oyun emülatör üzerinde çalıştırılabiliyor. Daha fazlası için ise çalışmalar sürüyor.

Emülatör çalıştırıldıktan sonra, kullanıcılar Google Play üzerinden veya Apk dosyalarını pencereye sürükleyerek kolayca uygulama kurabiliyorlar. Ayrıca emülatör içerisinde yer alan bir özellik ile, oyun oynarken farklı platformlara canlı yayın yapabiliyorsunuz. Yine çoklu hesap desteği ile iki farklı pencerede farklı hesaplar altında örneğin oyun oynayabiliyorsunuz. Klavye kısayollarını da ayarlayabildiğiniz uygulama, herkesin kullanımına açılmış durumda.

İlgili sayfa linki

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18728 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
leapdroid player, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim