Anlık Bildirim

Turkcell’den 349TL’ye T Tablet

Turkcell T70 akıllı telefon modelinin ardından Turkcell T Tablet modeli de sahneye çıktı. Mütevazi bir donanım sahip olan tablet modeli, fiyatı ve LTE bağlantısı ile dikkat çekiyor.

Akıllı telefon pazarında hareketli olsa da, tablet tarafında Turkcell uzun süredir sessizdi. Bugün yapılan Turkcell T70 akıllı telefon lansmanında, fiyatı ile iddialı olacak Turkcell T Tablet modeli de resmiyet kazandı.

8 inçlik bir ekrana sahip olan T Tablet, 1280x800 piksel çözünürlük sunuyor. Miravision teknolojisi ile renkler daha canlı hale getirilmiş. 4 adet Cortex-A53 çekirdekli MT8735  işlemcisinden gücünü alan tablet modelinde 2GB RAM ve 16GB artırılabilir depolama kapasitesi bulunuyor. Modelin dikkat çekici yanı, Cat. 4 LTE modem ile 150Mbps indirme, 50Mbps yükleme hızlarının yakalanabilmesi. Fiyat sınıfında farkındalık yaratacak bir özellik diyebiliriz.

 

Turkcell’den 349TL’ye T Tablet Tam Boyutta Gör

Arka kısımdaki 5MP çözünürlüğündeki kamera LED flaş ile desteklenmiş ve Full HD video kaydı yapabiliyor. Ön kısımda ise 2MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut ve el veya mimik hareketleri ile dokunmadan özçekim yapabilme imkanı sunuluyor.

 

Turkcell’den 349TL’ye T Tablet Tam Boyutta Gör

Tablete 3800mAh kapasiteli bir batarya eşlik ediyor ve Android 5.1 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Gelen bilgiler, T Tablet modelinin aslında Reeder tarafından üretildiği. Bilindiği üzere yerli firmalarımızdan olan Reeder, Çin’de üretim yaptırıyor ve kendi markası altında piyasaya sürüyor.

Turkcell T Tablet modeli 349TL fiyat etiketine sahip. 36 ay boyunca ayda 19TL ödeyerek tablete sahip olabiliyorsunuz. Tabletin 1000 adedi engellilere hediye edilecek. Ayrıca Turkcell Akademi ile engellilere tablet ve telefon kullanımı hakkında eğitim de verilecek.

Turkcell T70 ve Turkcell T Tablet birlikte toplamda 999TL olarak satın alınabilecek. Ayrıca 36 ay boyunca ayda 39TL şeklinde bir paket de mevcut. Tablet görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18534 kez okundu.
38 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, turkcell t tablet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim