Anlık Bildirim

Apple’ın TV servisi tahmin edildiği gibi olmayabilir

Apple, 25 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile birlikte yeni TV hizmetini duyuracak. Ancak bu hizmetin sadece diğer video içerik platformlarına abone olmak için kullanılabileceği öğrenildi.
Apple TV servisi tahmin edildiği gibi olmayabilir Tam Boyutta Gör
Apple’ın, TV servisi hazırlığında olduğu uzun zamandır biliniyor. Firma, geçtiğimiz haftalarda 25 Mart etkinliğinde bu hizmeti duyuracağının ipucunu vermişti. TV servisi denildiğinde de herkesin aklına Apple’ın, Netflix gibi firmalarla rekabet edeceği geldi. Ancak durum çok daha farklı olabilir.

Diğer servislerin abonelikleri satılacak

Apple’ın kendi video içerik platformunu oluşturmaktan ziyade diğer servislerin aboneliklerini satacağı düşünülüyor. Yani Apple, TV servisi ile HBO, Showtime vb. hizmetler için aracı konumunda olacak. Hali hazırda Apple bu servislerin aboneliklerini satmasına zaten yardımcı olsa da görünen o ki yeni TV servisi ile birlikte video içerik platformlarının tek çatı altına toplanması amaçlanacak. Ayrıca özel paketlerle birlikte uygun fiyatlı çoklu abonelik seçenekleri sunulabilir.

Apple TV servisi tahmin edildiği gibi olmayabilir Tam Boyutta Gör

Gelen bilgiler ışığında Apple’ın kendi dizilerini yapmaktan vazgeçmemiş olabileceğini de söyleyebiliriz. Diğer hizmetler için abonelik paketleri satarken kendi hazırladığı dizileri bu paketler içine dahil edebilir. Ancak sonuç olarak Apple, Netflix veya Hulu gibi firmalara tam anlamıyla rakip olmayacaktır.

Kısacası Apple, dijital video içerik platformlarını bir araya toplayarak özel abonelik paketleri satmak istiyor. Bu aboneliklerden alacağı komisyon ile birlikte de gelirlerini artıracaktır. Eğer kaynaklardan elde edilen bilgiler doğru çıkarsa Apple’dan video içerik platformu isteyen kullanıcıların beklentileri boşa çıkacak. Net bilgileri birkaç gün içerisinde resmi etkinlik ile birlikte öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim