Anlık Bildirim

BlackBerry 10'un kullanıcı arayüzüne ait yeni ekran görüntüleri sızdı

RIM'in L serisi olarak anılan tam dokunmatik ekrana sahip BlackBerry 10'lu cihazına ait görselleri ve bir inceleme videosunu geçtiğimiz hafta yayınlayan Tihn Te, şimdide işletim sisteminin kullanıcı arayüzüne ait bazı görüntüleri paylaştı.

Söz konusu ekran görüntüleri kullanıcı arayüzünü ve aralarında Facebook, Twitter gibi bazı uygulamaları gösterirken, RIM'in BlackBerry Hub ve BlackBerry Messenger uygulamalarının menüleri de gözler önüne seriliyor. İşletim sistemindeki bildirimlerin de bir kenar çubuğu içinde yer aldığı görülürken, bildirimlerin hangi uygulamaya ait olduğunu göstermek için ikonlar kullanılmış durumda. Sistemin sesle arama uygulamasının ekran görüntüsünde ise, Siri benzeri bir asistanın yer alması dikkat çekiyor. Bir diğer ekran görüntüsünde BlackBerry 10'un saat tasarımları yer edinirken, gelen görüntülere göre, konuşacak olursak işletim sisteminin oldukça düzenli yapıda olduğunu söyleyebiliriz. 

Kanadalı şirketin kullanıcılara tam olarak nasıl bir işletim sistemi ve ürünler sunacağını 30 Ocak 2013'te New York'ta düzenleyeceği etkinlikte hep birlikte göreceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim