Anlık Bildirim

Huawei : Tizen'in başarı şansı yok

Huawei : Tizen'in başarı şansı yok

Samsung'un geniş bir ürün gamına yaymak istediği ancak bir türlü bitirici hamleyi yapamadığı Tizen işletim sistemi, farklı eleştirilere de konu oluyor. Baştan itibaren platforma yatırım yapan ancak Android işletim sisteminden vazgeçmeyen Huawei de eleştiri yapan firmalar arasında.

Firmanın tüketici elektroniği bölümü başkanı Richard Yu, Tizen işletim sisteminin ileriye götürülmesi için herhangi bir planlarının olmadığını ve operatörlerin kendilerine yaptıkları Tizen akıllı telefon geliştirme teklifine hayır cevabını verdiklerini belirtti. Yu'ya göre Tizen'in başarı şansı yok. 

Yu ayrıca Windows Phone ekosistemine de mesafeli duruyor. İki yıldır WP tabanlı akıllı telefonlarında sürekli zarar eden firma platformun başarıya ulaşmasının zor olduğunu düşünüyor. Bu bakımdan şimdilik WP akıllı telefon üretimini askıya almış durumda.

Huawei yoluna Android işletim sistemi ile devam etmek isterken, Ar-Ge çalışmalarına daha fazla ağırlık vermeyi planlıyor. Şu anda akıllı telefon pazarında üçüncü sırada olan firma bu yılı 80 milyon akıllı telefon satışı ile tamamlamayı umut ediyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
783 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, tizen ve
3 etiket daha huawei Samsung uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim