Anlık Bildirim

Nexus 4 cihazları için Android 5.1 güncellemesi yayınlandı

Nexus 4 cihazları için Android 5.1 güncellemesi yayınlandı
 
Daha önce sizlere haberini yaptığımız üzere Android 5.1 Lollipop güncellemesi 9 Mart tarihinde resmiyete kavuşmuş ve o tarihten itibaren Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2012) ve Nexus 10 cihazlarına kademeli olarak dağıtılmıştı. Ancak aradan 1 ay geçmesine ve bazı Google Play versiyon cihazlara bile güncelleme gelmesine rağmen başta Google'ın en güncel tableti Nexus 9 olmak üzere Nexus 4 ve Nexus 7 (2013) cihazlarına Android 5.1 güncellemesi gelmemişti.
Bu durum bazı gelen bilgiler ışığında cihazların Google tarafından doğrudan Android 5.1.1 sürümüne güncelleneceği iddialarının ortaya atılmasına neden olmuştu. Ancak Google bugün itibariyle Nexus 4 cihazları için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladı.
OTA yoluyla doğrudan telefona indirilen güncelleme 174MB'lık bir boyuta sahipken, aynı zamanda halihazırda 5.1 güncellemesi alan cihazlarda bulunan LMY47I'dan daha yeni olan LMY47O yapı numarasına sahip.
Android 5.1'in getirdiği bazı arayüz değişikliklerinin yanında pek çok yazılımsal iyileştirme ve hata düzeltmelerini barındıran Android 5.1'le ilgili daha önce yayınladığımız inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7356 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, nexus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim