Anlık Bildirim

Samsung: Galaxy S ve Galaxy Tab için ICS güncellemesi yok


Google'ın Android işletim sisteminin yeni sürümü Ice Cream Sandwich'i resmi olarak yayınlamasının ardından firmalar da ürünlerini güncellemek için çalışmalara başladı. Pek çok firma hangi ürününü güncelleyeceğini duyurdu. Bunların arasında hayal kırıklığı yaratanlar da var.

Samsung'un Galaxy SII, Note, Tab 10.1, 8.9, 7.7, 7.0 Plus modelleri 2012 ilk çeyreğinde ICS güncellemesi alması kesinleşen modeller. Ancak geçen yılın oldukça popüler olan ve satış rekorları kıran akıllı telefonu Galaxy S ve tableti Galaxy Tab bu güncellemeden faydalanamayacak.

Samsung yayınladığı resmi duyuruda ICS sürümü ile modellerine getireceği TouchWiz arayüzü, Samsung widget'leri ve Video Calls uygulaması için cihazların ROM'larında yeteri kadar yer olmadığını ve RAM kapasitelerinin de düşük olduğunu açıkladı.

Bu bakımdan kullanıcılara CyanogenMod gibi kişisel ROM'ların yolu görünmüş oldu. Geçtiğimiz aylarda HTC de Desire modeline Gingerbread güncellemesi için benzer bir sebep ileri sürmüş ve büyük tepki almıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9562 kez okundu.
46 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim