Anlık Bildirim

Android Wear gelecek güncelleme ile Wi-Fi desteğine kavuşacak

Android Wear gelecek güncelleme ile Wi-Fi desteğine kavuşacak
Apple'ın da akıllı saat piyasasına girmesiyle bu alandaki rekabet artacak gibi gözüküyor ancak piyasaya daha erken giren Google'da geliştirmelerine devam ediyor. Akıllı saatler için geliştirilen Android sürümü Wear'ın bir sonraki güncellemede Wi-Fi desteğine kavuşacağı iddia ediliyor.

Akıllı saatlere kablosuz internet desteğinin gelmesi ise bildirim almak için sürekli telefona bluetooth ile bağlı olma ihtiyacını ortadan kaldırabilir. Hatta telefonunuz yanınızda olmadığı zaman bile bildirimleri alıp bazı fonksiyonlarını uzaktan kullanmamıza yardımcı olabilir.
Ancak bu özelliğin kullanılabilmesi için akıllı saatin donanım konusunda da desteğinin bulunması gerekiyor, günümüzde akıllı saatlerin çok büyük bir kısmında bu destek yer almasa da yeni çıkacak modeller kablosuz internet desteği ile birlikte gelebilir.

Ayrıca yeni sürüm ile birlikte farklı özelliklerin de ekleneceği konuşuluyor, bunlardan birisi de hareket ile kontrol etme özelliği. Bu özellik ile bildirimler ve Google Now kartlarını bilek hareketinizle kaydırmanıza imkan verebilecek. Bunun doşında arayüzde uygulamalara erişimin de daha kolay bir hale getirileceği de iddia ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim