Anlık Bildirim

Apple, Lightning adaptörlerinin fiyatlarını açıklandı

Dün tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil cihazlarında önceki nesile göre farklı bir konektör kullanan Apple, eski port ile uyumlu kabloların kullanımının devam ettirilebilmesi için çeşitli adaptörleri piyasaya sürecek.

Etkinlik çerçevesinden adaptörlerden söz edilmişti, ancak fiyatlandırma bilgileri konusunda herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Yeni ürünleriyle güncellenmiş olan web sitesinde Lightning adaptörleriyle ile ilgili bilgilere göre; 30pin adaptörünün fiyatı ABD'de 29 dolar olarak belirlenirken, 0.2 metrelik kabloya sahip olan 30 pin adaptörü için ise, 39 dolarlık bir fiyat etiketi belirlenmiş durumda. Ayrıca yeni cihazlar ile birlikte kutu içeriğinde sunulacak olan Ligtning-USB kablosu da 19 dolarlık bir fiyat etiketi ile satılacak.

Apple'ın sunmuş olduğu bu kablolar ve adaptörler iPhone5, yeni iPod Touch ve yedinci nesi iPod nano ile uyumlu olarak çalışabilecek. Söz konusu aksesuarlar şimdilik Apple'ın web sitesi üzerinden sipariş edilebilirken, Lightning-USB kablosu dışındaki diğer aksesuarların teslimatlarının ekim ayında başlatılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4891 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, lightning ve
2 etiket daha iphone 5 Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim