Anlık Bildirim

Apple Smart Battery Case kaç mAh bataryaya sahip?

Apple’ın iPhone 6 ve 6s için hazırladığı yeni harici batarya aksesuarı iFixit ekibinin test konuğu oldu. Ürünün içindeki pilin kapasitesi ve hakkındaki diğer detaylar yazımızda:
Burada yer alan yazımızda sizlere Apple’ın Smart Battery Case adını verdiği yeni çıkarılabilir pilli kılıflardan bahsetmiştik. Sırtında kamburu varmışçasına konumlanan batarya çıkıntısı nedeniyle ciddi anlamda çirkin görünen bu kılıf, Apple ürünlerindeki tasarım hassasiyeti kaygını da ciddi anlamda baltalıyor aslında.

Fiyatının can sıkıcı bir şekilde oldukça uç bir rakamdan belirlenmiş olması da işin bir başka can sıkıcı yanı. Bu çirkin görünümlü pilli kılıfın satışa sunulmasından hemen sonra konuya daha fazla kayıtsız kalamayan iFixit, ürünü test masasına yatırdı.

1877mAh kapasiteli bir pile sahip olan ürün, iPhone 6s’in pilinden daha yüksek kapasiteli. Tabi sahip olduğu gücün ne kadarını şarj olarak aktarabiliyor bilmiyoruz ancak açıklanan rakamlarda 25 saate varan ek konuşma süresi, 20 saat video izleme, LTE ile 18 saat internet kullanımı gibi imkanlar tanıdığı paylaşılmıştı.

Cihaza tamir edilebilirlik noktasında 10 üzerinden 2 puan veren iFixit, teknik olarak kılıfın bataryasının değiştirilebileceğini söylese de burada anahtar ifade “teknik olarak”. Pile ulaşabildikten sonra elektronik parçaları soketlerinden tekrar takıp kullanmak mümkün olabilir ancak yapışkanlık kısımların yapıştırılarak kılıfın kullanılabilir olması pek de olanaklı olmayacaktır.
Apple Smart Battery Case kaç mAh bataryaya sahip?
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8979 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
smart battery case, iphone 6s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim