Anlık Bildirim

Bir baba adayı çocuğu olacağını Fitbit verilerinden tahmin etti

Bir FitBit kullanıcısı kısa bir süre önce eşinin akıllı bilekliğinden anormal veriler geldiğini fark etti. Sonrasında sorunu Reddit'e taşıyan kullanıcı olayın çözülmesiyle baba adayı olduğunu öğrendi.
Bir baba adayı çocuğu olacağını Fitbit verilerinden tahmin etti
 
Eşi ve kendisi için FitBit bileklik satın alan David Trinidad, kısa bir süre önce eşinin akıllı bilekliğinden ilginç veriler geldiğini fark etti. Daha sonra problemi Reddit platformuna taşıyan Trinidad bilekliği geri iade etmeden önce  sorunun çözülüp çözülemeyeceğini diğer kullanıcılara danıştı.

Bileklikten gelen verilerde gece eşinin uyku saatlerinde yağ yakma seviyelerinin anormalin üzerine çıktığı görülüyordu. Bu bölümün normal şartlarda uyku saatlerinde oldukça düşük değerler yansıtması gerekiyordu. Reddit'te konuya cevap veren bir kullanıcı ise "Eşiniz son günlerde stres duyacağı bir şey yaşadı mı? veya hamile olabilir mi? sorusu ise olayın büyük ölçüde açıklığa kavuşmasını sağladı.

Cevabın üzerine hamilelik testi yapan Trinidad, pozitif sonucu gördüğünde ise çok sevindiğini söylüyor. Eşiyle bir kaç yıldır evli olduklarını belirten baba adayı, 2016 yılı içerisinde gerçek bir aile olmayı uzun süredir arzuladıklarını da söyledi. Olayın gelişiminin ardından @BabyFitbit adından Twitter ve Instagram hesabı açan aile çocuğun gelişimini bu hesaplar üzerinden takipçilerle paylaşıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim