Anlık Bildirim

Google Cardboard satışları 500 bini aştı, planlar değişti

Google Cardboard satışları 500 bini aştı, planlar değişti

Google'ın sanal gerçeklik gözlüklerine ucuz yollu bir alternatif olarak geliştirdiği Cardboard ayrıca bu amacı taşıyan üreticilere de fikir vermeyi amaçlamıştı. Ancak görülen o ki Cardboard ürünü oldukça büyük bilgi gördü.

Karton malzeme, NFC etiketi, mıknatıs ve lens birimleri ile herkesin kolayca satın alarak yapabileceği bir konsepte dayanan Cardboard, 5-10$ gibi bir maliyete sahipti. Unity oyun motoruna dayalı yazılım geliştirme aracı ile geliştiriciler pek çok 3D sanal gerçeklik projesine imza atmıştı. 

Google tarafından yapılan açıklamada Cardboard ürününün 500 bin adet satış yaptığı duyuruldu. Google yeni özellikler ve muhtemelen yeni bir Cardboard ürünü için geliştirici iş pozisyonları da açmış durumda.

Ayrıca mevcut Cardboard ürününü yapılışı, daha iyi görüş ve kalibrasyon seçenekleri için daha detaylı sepsifikasyonlar da yayımlandı. Anlaşılan Google ucuz bir sanal gözlük projesi olarak başlayan platforma önemli yatırımlar yapmayı planlıyor. Zira Samsung Gear VR veya Oculus Rift gibi sanal gerçeklik gözlükleri şimdilik böyle bir satış rakamına ulaşamadı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1582 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, Google Cardboard ve google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim