Anlık Bildirim

HTC, giyilebilir cihaz seti Healthbox'u duyurdu

ABD'li giyilebilir cihaz uzmanı Under Armour ile ortaklığını derinleştiren HTC, üç adet yaşam takip cihazından oluşan Healthbox adındaki setini CES 2016 fuarında görücüye çıkardı.

İlk giyilebilir cihazı olan Grip adındaki fitness bilekliğini belirsiz bir tarihe erteleyen HTC, tam da pazardaki varlığı soru işaretleri oluştururken sürpriz bir şekilde CES 2016 fuarında yeni giyilebilir cihazlarını tanıttı. Firma yeniden Under Armour ile işbirliği yapıyor. 

Healthbox adındaki yeni seride bir adet fitness bilekliği, bir adet göğüs kemeri ve bir adet de akıllı baskül yer alıyor. Seri spora önem verenler için birbirini tamamlayacak şekilde tasarlanmış. Bu bakımdan tek bir paket halinde satılacak. Tüm ürünler kablosuz olarak Under Armour'un Record adındaki akıllı telefon uygulamasına verileri iletiyor ve bir grafik halinde kullanıcıya sunuluyor. 

Healthbox fitness bilekliği dokunmatik LED ekrana sahip ve kullanıcının attığı adım, yaktığı kalori, gittiği mesafe gibi değerleri algılıyor. Ayrıca uyku takibi de yapabiliyor. Healthbox göğüs kemeri ise kullanıcının kalp atışlarını sürekli kontrol altında tutuyor. Son olarak kullanıcı antrenman sonrası basküle çıkıyor ve kilosunu görebiliyor. İlk iki üründe Bluetooth teknolojisi kullanılırken, baskülde WiFi ve Bluetooth teknolojisi yer alıyor. 

Setin özelliği birbirleri ile de iletişim haline geçebilmeleri. Örneğin fitness bilekliği göğüs kemerinden aldığı nabız değerlerini ve baskülden aldığı kilo değerlerini ekranında yansıtabiliyor. Healthbox seti bu açıdan giyilebilir cihaz pazarında bir ilke imza atıyor. Set ABD'de ay sonunda 400$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak.  
HTC, giyilebilir cihaz seti Healthbox'u duyurdu
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim