Anlık Bildirim

Huawei dünyanın ilk Bluetooth kulaklık entegreli fitness takip cihazını global olarak satışa sunuyor

Huawei dünyanın ilk Bluetooth kulaklık entegreli fitness takip cihazını global olarak satışa sunuyor

Bu yıl Şubat ayındaki MWC 2014 etkinliğinde hem Bluetooth kulaklık olabilen hem de fitness takii yapabilen bir bileklik tanıtanHuawei, cihazı global olarak satışa sunmaya hazırlanıyor. 

Huawei TalkBand adındaki bileklik dünyanın ilk melez fitness takip cihazı olarak tanıtılmıştı. 1.4 inçlik kavisli bir OLED ekrana sahip olan bileklik; atılan adım, gidilen mesafe, uyku düzeni gibi bilgileri kaydediyor ve akıllı telefonlara aktarıyor. Cihaz Bluetooth 4.1 ve NFC bağlantı standartlarına sahip. 

Kullanıcılar ana gövdeyi kayıştan ayırarak bir Bluetooth kulaklık olarak da kullanabiliyor. Bu şekilde cihaz toplam 7 saatlik konuşma süresi sunuyor. Bileklik olarak Bluetooth açık 6 gün, kapalı 16 gün bekleme sürelerine erişilebiliyor. Cihazda 90mAh gücünde bir batarya yer alıyor. Bileklik içerisindeki entegre USB ucu ile 2 saat içerisinde batarya  şarj olabiliyor. 

IP57 suya dayanıklılık sertifikası sahibi olan TalkBand, titreşim ile kullanıcısını uyarabiliyor ve çift mikrofon ile arka plandaki gürültüleri de önleyebiliyor. Bahar aylarından bu yana Çin'de satışta olan TalkBand, 14 Kasım itibariyle ABD'de 130$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim