Anlık Bildirim

Kompakt boyutlu renk kayıt cihazı: Palette Cube

Kompakt boyutlu renk kayıt cihazı: Palette Cube
 
Özellikle tasarımcılar ve fotoğraf ile uğraşan profesyoneller, gittikleri yerlerdeki renk tonlarına dikkat ediyor ve bunları daha sonraki çalışmalarında kullanmak üzere kayıt altına almak istiyorlar. İşte bu amaç için çağın imkanları doğrultusunda hazırlanan Cube, kompakt yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
Avustralya merkezli Palette firması tarafından satışa sunulan Cube, oldukça ufak bir renk kayıt cihazı. Ağırlığı sadece 50 gram olan ürün, iOS ile Android işletim sistemli akıllı telefonlarla Bluetooth 4.0 üzerinden kablosuz olarak iletişim kuruyor ve konulduğu yerdeki rengin kodunu kayıt altına alabiliyor. Renkleri farklı yazılım ya da uygulamalar içerisinde kullanmak üzere RGB, HEX, CMYK, LAB ve LRV kodlarında gözler önüne seren cihaz, okuma işlemini ise gönderdiği kırmızı, yeşil ve mavi ışık yansımaları üzerinden oldukça doğru şekilde yerine getirebiliyor.
Plastik ve ahşap dahil hemen her yüzey üzerinde aktif olarak çalışma gösterebilen Palette Cube, geriye dönük olarak hafızasında 20 farklı rengi tutabiliyor. Bilgisayarlara ise microUSB üzerinden bağlanabilen renk cihazı, tek bir şarjla 7000 farklı algılama gerçekleştirebiliyor ve tam 3 ay boyunca bekleme süresi sunuyor. 
Palette Cube'un fiyatı ise boyutları kadar ufak değil. Renk ölçüm cihazı 180$ fiyat etiketiyle buradan elde edilebiliyor.
Kompakt boyutlu renk kayıt cihazı: Palette Cube
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim