Anlık Bildirim

LG Watch Urbane 2'nin neden piyasadan toplandığı belli oldu

LG, Watch Urbane 2 akıllı saatini piyasaya sürdükten hemen sonra flaş bir karar ile toplatmış ve satışını durdurmuştu. Şirket konu ile ilgili ilk kez açıklama yaparak flaş kararın sebebini duyurdu.
LG Watch Urbane 2'nin neden piyasadan toplandığı belli oldu
 
Elektronik devi LG geçtiğimiz günlerde benzerine pek rastlamadığımız bir olaya imza attı. Android Wear işletim sistemi ile çalışan yeni akıllı saati Watch Urbane 2'yi ABD'de piyasaya süren üretici, diğer pazarlar için de dağıtımları yapmış ve piyasaya çıkmaya hazırlanmıştı. Son dakikada alınan karar ise tüm saatlerin toplatılmasına sebep oldu.
Kafalarda soru işareti yaratan bu hareket üzerine LG'den ilk resmi açıklama geldi. Açıklamaya göre akıllı saatin geri çağrılmasının asıl sebebi ekran kalitesinin istenen düzeyde olmaması. Akıllı saatin kullanıcısına zarar verebilecek herhangi bir problemi bulunmadığının altı çizilirken, ekran kalitesinin uzun süreli kullanımlarda azalabileceği belirtiliyor. Bu durumun kullanıcılara kötü bir deneyim yaşatacağını düşünen üretici ise çareyi saatleri piyasadan toplatmakta bulmuş.

Akıllı saatlerinin ekran panelleri ne zaman değiştirilecek ve yeniden ne zaman piyasaya sürülecek gibi sorular henüz cevapsız. LG geri çekmeyi tam anlamıyla piyasaya çıkmadan yaptığı için şanslı sayılır, zira saatler satıldıktan sonra binlerce kullanıcının aynı sebeple şirketin kapısını çalması daha kötü bir senaryo olabilirdi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5232 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
watch urbane 2, kronik problem ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim