Anlık Bildirim

LG Watch Urbane'in LTE destekli modeli özel işletim sistemi kullanacak

LG Watch Urbane'in LTE destekli modeli özel işletim sistemi kullanacak
Geçtiğimiz günlerde LG'nin üst segment akıllı saati LG Watch Urbane modeli için yayınlanan videoyu bu haberde sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise akıllı saatin LTE modeli geleceği açıklandı. Ancak LTE desteği dışında diğer modele göre bazı diğer önemli farklar da bulunuyor.

LG Watch Urbane modelinde Android Wear işletim sistemi kullanılacakken LG Watch Urbane LTE modelinde ise LG'nin kendi geliştirdiği işletim sistemi kullanılacak. Ancak şirket bu farklı işletim sisteminin WebOS olmadığını belirtti. Dünyanın ilk LTE destekli akıllı saati olacak model yine Android telefonlarla iletişime geçebilecekken hücresel ağ desteği ile arama, sms ve veri aktarımı gerektirecek diğer işlemleri de tek başına yapabilecek.

LTE desteği dışında saatin pili de 710 mAh'a yükseltilirken NFC desteğine de sahip olacak. Ayrıca diğer modeldeki kalp atışı,jiroskop, atmosfer basıncı, ivmeölçer, pusula sensörleriyle birlikte gelecekken LTE modelinde bu özelliklere GPS desteği de ekleniyor. Akıllı saat pazar günü başlayacak Mobil Dünya Kongresinde tanıtılacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim