Anlık Bildirim

Microsoft, yakında kendi "SIM" kartını duyurabilir

Microsoft, resmi uygulama marketi üzerinden yer alan Cellular Data uygulamasının gösterdiği kadarıyla Windows 10 cihazları WiFi'ın olmadığı noktalarda internete bağlayacak yeni bir yol geliştiriyor
Yazılım devi Microsoft, resmi uygulama marketinde görünen uygulamasına göre Windows 10 cihazları dünya çağındaki hücresel ağlara bağlayacak kendi SIM kartını satışa sunmaya hazırlanıyor.
Şirketten konu hakkında resmi bir açıklama yapılmıyor ancak "Cellular Data" isimli Windows 10 uygulamasının detaylarında açıkça "Microsoft SIM karta ihtiyaç duyar" ibaresi yer alıyor. Uygulama içerisinde Windows 10 işletim sistemli cihazların herhangi bir sabit kontrat ya da paket yapmadan dünya çapındaki güvenilir hücresel mobil bağlantılar aracılığıyla internete girebileceği söylenirken, kişilerin isteklerine bağlı olarak veri planları satın alabileceği ve herşeyin Microsoft hesabına bağlanacağı dikkat çeken detaylar arasından öne çıkıyor.
Şirketin kendi sanal ağı üzerinden diğer partner ağlara bağlanılabileceği yönünde bilgiler gelirken, kısa süre içerisinde çok daha fazla detayın ortaya çıkabileceği yapılan tahminler arasında yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim