Anlık Bildirim

Pebble'ın yeni saati Pebble Time Kickstarter'da rekor kırdı

Pebble'ın yeni saati Pebble Time Kickstarter'da rekor kırdı
24 Şubat'ta Türkiye saatiyle 17:00'da tanıtılan yeni Pebble akıllı saati Pebble Time Kickstarter'ın en hızlı hedefe ulaşan projesi olarak rekor kırdı. Yeni saatin başarıya ulaşması için 500 bin dolarlık hedef belirleyen şirket bu hedefe 17 dakika gibi çok hızlı bir sürede ulaşarak Kickstarter platformunda bir ilki başardı.

Hedefine ulaştıktan sonra 1 Milyon doları da yaklaşık 30 dakika gibi bir sürede deviren Pebble Time aradan geçen 7 saatin ardından şu an 6 Milyon doları aşmış gözüküyor ve an itibariyle yaklaşık 30 bin alıcıya 35bine yakın Pebble time satılmış durumda. İlk 10 bin cihaz 159 dolar fiyatla satılırken sonraki 20 bin saat 179 dolar fiyatla satlıyor. Bu 20 bin saattin stokları da kısa sürede tükenecek gibi gözüküyor. Saati piyasaya çıktığında ise 199 dolarlık bir fiyata sahip olacak.

Pebble ilk saatinde elektronik mürekkepli ve renkleri gösteremeyen bir saat kullanırken yeni Pebble Time elektronik kağıt teknolojisiyle renkleri gösterebiliyor. Arayüzü de zaman çizelgesi şeklinde hazırlanan saat yine diğer akıllı saatlere göre uzun olan bir haftalık bir pil ömrü sunuyor.

Pebble Time hakkında diğer bilgiler ve teknik özellikler için bu bağlantıdaki haberi okuyabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim