Anlık Bildirim

SONICable kablo mobil cihazlar için iki kat hızlı şarj süresi iddiasında

SONICable kablo mobil cihazlar için iki kat hızlı şarj süresi iddiasında

Son dönemde mobil cihazları hızlı şarj edebilmek önemli bir konu haline geldi. Batarya teknolojilerinin henüz daha uzun kullanım süresi sunacak şekilde geliştirilememesi, üreticilerin müşterilerine hızlı şarj imkanı sunmasına yol açıyor. Bu sayede yarım saat gibi bir süre içerisinde bataryanın yüzde 50 veya 75'ini doldurabiliyorsunuz. 

Hızlı şarj imkanı yongalara entegre olarak gelirken, bazı teknikler kullanarak kablo üzerinden de hızlı şarj imkanı mümkün hale geldi. SONICable mobil cihaz kablosu projesi buna en son örnek. 

Kablo standart bir şarj ve veri aktarımı kablosu. Ancak aynı kabloda elektrik akımı ve veri aktarımı olduğunda elektrik aktarımı biraz daha yavaş gerçekleşiyor. Geliştiriciler veri aktarımını kesen bir buton ekleyerek kablonun tüm kanallarının sadece enerji aktarımı için kullanılmasını sağlıyor. Bu sayede iki kat daha hızlı şarj imkanı ortaya çıkıyor. Kullanıcılar veri aktarımı gerektiğinde ise butonu kullanarak kabloyu normale döndürüyor. 

SONICable Indiegogo üzerinde gerekli bağışı toplamış durumda. Mart ayında dağıtıma başlayacak olan kablo 27$ ve üzeri bağışlarda hediye ediliyor. Kablo hem iOS hem de Android için üretiliyor. Uluslararası sevkiyat da mevcut.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1641 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, kickstarter
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim