Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 çeşitli özellikteki kapak aksesuarları ile gelebilir

Samsung Galaxy S6 çeşitli özellikteki kapak aksesuarları ile gelebilir

Son dönemde işlemci tercihi ile gündemde olan Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S6 ile ilgili farlkı kaynaklardan bilgiler gelmeye devam ediyor. Bilgiler bu kez aksesuarlarla ilgili.

Yeni gelen bilgilere göre Galaxy S6 modeli için farklı özelliklere sahip arka kapak aksesuarları hazırlanıyor. Her kapak amiral gemisine farklı bir özellik kazandıracak. Örneğin bir kapak kan şekeri seviyesini ölçebilirken, birisi de e-mürekkep ekranından bildirimler sunabilecek. Diğer bir kapak fitness takibi yapacak ve S-Health uygulaması ile senkronize olarak çalışacak. Başka bir kapak ise kamera için harici lens aparatı barındıracak. 

Bu gelişme Samsung ve akıllı telefon dünyası açısından bir ilk olacak zira bugüne kadar nadiren e-ink ekranlı veya tıbbi ölçüm yapabilen aksesuarlar bulunuyordu ve bunlar üçüncü taraf firmalardan geliyordu. Samsung anlaşılan işi üçüncü taraf üreticilere bırakmak istemiyor. 

İddialar doğruysa Samsung tasarım konusunda yaptığı yatırımları aksesuar konusunda da yapacak. Tasarım tarafında metal çerçeve ve cam kaplama gibi özelliklere yer vermeye hazırlanan Samsung, aksesuar tarafında da tüketicilere farklı kapak çözümleri sunacak. Yeni aksesuarlar ile ilgili sızdırılan bir görseli de sizlerle paylaşıyoruz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1388 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, samsung galaxy s6 ve
2 etiket daha Samsung galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim