Anlık Bildirim

Samsung, Gear Fit bilekliğinde kavisli batarya kullanıyor

Samsung, Gear Fit bilekliğinde kavisli batarya kullanıyor

Geçen yıl ilk kavisli ekranlı akıllı telefonu Galaxy Round'u duyuran ancak batarya konusunda bir yenilik getirmediği için eleştirilen Samsung, gelecekteki ürünlerinde kavisli batarya kullanacağının sözünü vermişti. Bunu ilk olarak Gear Fit bilekliğinde gerçekleştirdi.

Samsung'un kimyasal üretim bölümü Samsung SDI, yaptığı açıklamada hem kavisli hem de uzun kullanım süreleri sunan yeni batarya teknolojisine Gear Fit modelinde yer verdiğini dile getirdi.

Gear Fit modelinin donanım incelemelerinde kavisli batarya bileşenine rastlanmış ancak detaylı bilgiler verilmemişti. Samsung'un bu yeni Li-Ion bataryası hücre istifleme teknikleriyle V şeklinde kıvrılıyor ve 210 miliamper/saat gücüne kadar çıkabiliyor.
Bu haliyle batarya rakip giyilebilir cihazlara göre 5 kat daha fazla kullanım süresi sunuyor. Ancak Samsung'un bu teknolojiyi akıllı telefonlara getirip getirmeyeceği bilinmiyor. 

Kavisli batarya konusunda LG de önemli gelişmeler kaydetti. Firma ilk kavisli akıllı telefon bataryasını geliştirerek bu konuda Samsung'un önüne geçmeyi başarmıştı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim