Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy S7 serisi için kablosuz mini şarj istasyonu

Henüz lanse edilmemiş Samsung Galaxy S7 serisi için aksesuar düşünenler, şimdiden seçim yapmaya başlayabilir zira pek çok ürün çoktan internete sızdırıldı bile.

Samsung'un yeni amiral gemi Galaxy S7 serisi henüz lanse edilmedi ancak başta kılıf olmak üzere pek çok aksesuar internete sızdırıldı. Hatta bunların arasında sızıntı olmaktan öteye giderek, resmi olarak satışa çıkmaya hazırlanan bile mevcut. Samsung'un yeni kablosuz şarj istasyonu bunlardan birisi. 

Kablosuz şarj özelliği pek çok üst seviye akıllı telefonda yer almasına rağmen halen tüketici tarafında ilgi görmüş değil. Tüketiciler daha çok, kutu içerisinden çıkan veya düşük bir bir fiyata satın alabilecekleri şarj kablolarını tercih ediyor. Haliyle biraz pahalı olan kablosuz şarj istasyonlarına uzak duruyor. 


Galaxy S7 amiral gemi serisinin özelliklerinden birisi olması beklenen kablosuz şarj özelliği için firma, yeni bir kablosuz şarj istasyonu geliştirdiği. SAM-MWCP model numarasına sahip bu istasyon halen resmiyet kazanmış değil ancak İngiliz Clove perakendecisi, özel sayfasını faaliyete geçirmiş. 

Samsung'un yeni kablosuz şarj istasyonu Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için optimize edilmiş olsa da, Qi standardı ile uyumlu tüm eski Galaxy akıllı telefonlarını da destekliyor. İstasyon oldukça ince bir yapıda ve boyutları da küçük. Bu bakımdan kolaylıkla yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Şarj istasyonu için bir fiyat belirlenmemiş ancak muhtemelen 21 Şubat'taki lansmanın ardından açıklığa kavuşacaktır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim