Anlık Bildirim

Yerli geliştiriciden iPhone'lar için makro fotoğraf aparatı: MacroCase

 
Yerli geliştiriciden iPhone'lar için makro fotoğraf aparatı: MacroCase
Akıllı cep telefonları geliştirilen farklı lens eklentileriyle gözün görebildiğinden çok daha fazla detayı yakalayabiliyor. Bu doğrultuda hazırlanan benzer ürünlerden MacroCase, Ulaş Çırpıcı tarafından geliştirilmesiyle dikkatleri üzerine çekiyor ve Kickstarter benzeri yapısıyla tanıdığımız Indieogogo üzerinde 5000$ toplamayı hedefliyor.
İstanbul merkezli olarak Ulaş Çırpıcı'nın kız kardeşinin biyoloji dersi için mikroskop ihtiyacı doğrultusunda geliştirdiği MacroCase, 17 aylık bir süreç sonucunda son haline ulaşmış. Apple iPhone 5 ile iPhone 5S'e kılıf şekilde takılan ve üzerinde yer alan BK7 kodlu optiğiyle 15 kat doğal büyütme, telefon üzerinde yapılacak yakınlaşma doğrultusunda ise 60 kat büyütme yapabilen ürün, polikarbonat bir kasaya sahip ve siyah ile beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.
Genel görüntüleme yanında fotoğraf ile video için de kullanılabilen MacroCase, üretim ve paketleme sürecinin gerçeğe dönüşmesi için koyduğu 5000$'lık hedef doğrultusunda şimdiye kadar herhangi bir bağış alabilmiş değil. Yapılacak en az 34$ bağış ile 2015 Temmuz ayında elde edilebilen ürünün performansı aşağıda yer alan video ile görebilirsiniz.
Yerli geliştiriciden iPhone'lar için makro fotoğraf aparatı: MacroCase
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2558 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, cep telefonu
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim