Anlık Bildirim

İddia : Nokia, Here markası altında yeniden tüketici pazarına dönebilir

İddia : Nokia, Here markası altında yeniden tüketici pazarına dönebilir

Mobil cihaz bölümünü Microsoft'a sattıktan sonra elinde ağ bölümü ve harita altyapısı bölümü kalan Nokia'nın bir daha tüketici pazarına adım atmayacağı sanılıyordu. Ancak son iddialar bunun aksini söylüyor.

Firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Nokia yeniden tüketici pazarına adım atmaya hazırlanıyor. Ancak bu kendi adını kullanarak olmayacak. Zira Microsoft ile olan anlaşmasında 2016 yılına kadar Nokia markasını kullanmaması gerekiyor. Bu bakımdan Nokia, Here adını kullanacak. 

Nokia'nın tüketici pazarına hamlesi bu kez daha küçük boyutlarda olacak. Firmanın Here markası altında giyilebilir cihazlar ve yaşam tarzıyla alakalı ürünler satacağı belirtiliyor. Nokia'nın hali hazırda giyilebilir bir cihaz üzerinde çalıştığı gündeme gelmişti. Bu bakımdan pazara girmek için yeterli birikimin mevcut olduğu düşünülüyor. 

Bunun yanında Nokia'nın Android işletim sistemli bir dijital kamera da satışa sunabileceği belirtiliyor. Böylece akıllı telefon pazarından uzakta ancak tüketicinin ilgisini çekebilecek ürün portfolyoları geliştirilecek. Şimdilik Nokia tarafından yapılmış resmi bir açıklama yok. Ancak ilerleyen aylarda bazı detayların gün yüzüne çıkabileceği ifade ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
758 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim