Anlık Bildirim

ASUS PadFone, Android 4.0.4, daha iyi performans ve pil ömrüyle güncellendi


ASUS'un telefon, tablet ve dizüstü bilgisayar deneyimini bir araya getiren PadFone cihazı, Android 4.0.4 sürümünü beraberinde getiren bir yazılım paketiyle güncellendi. OTA olarak kullanıcılara ulaşan sistem güncellemesi, 9.20.1.22 yapı numarasına sahip.
Stabilite ve performansta artış, dinamik ekran değişimi (DDS), güç tüketimi, kamera performansı ve kalite optimizasyonu, mesaj / e-posta düzenleme özelliğinde iyileştirme, 64GB microSD desteği ve Super Note özelliğinin eşlik ettiği güncelleme, ayrıca ASUS'un cihaz takibi ve veri koruma hizmetinin de kullanılabilmesini sağlıyor. Buradan gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.
Yazılım paketini ASUS'un resmi sitesinden indirerek de PadFone'unuzu son sürüme yükseltebilirsiniz. Yapmanız gereken; buradaki adresi ziyaret edip Firmware bölümündeki son güncellemeyi indirmek ve arşivden çıkarmak. Daha sonra çıkardığınız dosyayı microSD kartınıza atıp telefonunuza yerleştirin. Uyarı çubuğundaki Firmware yükleme uyarısına dokunup dosyayı onayladıktan sonra aygıtınız güncellenmeye başlayacaktır.
Güncelleme, yaklaşık 500MB büyüklüğündedir, indirmeden önce internet bağlantınızı kontrol etmeyi unutmayın. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim