Anlık Bildirim

Ambush! kule savunma türüne farklı bir açıdan yaklaşıyor

Ambush! kule savunma türüne farklı bir açıdan yaklaşıyor

Mobil uygulama mağazalarında sayısız kule savunma türünde oyun mevcut ve çoğu birbirine benziyor. Farklı oynanış sunan oyunlar ise dikkat çekmeyi başarıyor. Ambush! bunlardan birisi. 

Kısa süre önce Android için indirmeye sunulan Ambush!, oynanış açısı ile rakiplerinden biraz farklı. Oyunda geliştirmeniz gereken bir üssünüz mevcut ve bu gelişmeler size güçlendirme olarak yansıyor. Bölüm geçtikçe elde ettiğiniz puanlarla üssünüzü geliştirebiliyorsunuz. Oyun hem savunma hem de saldırı temelli. Yani diğer oyuncuların üssüne saldırıyor veya kendi üssünüzü koruyorsunuz. 

Oyunda düşman unsurlar belirli üslerden geliyor ve bu üsler de sizin oyun alanınıza konumlanıyor. Farklı renklerde olan bu üslerin rengine göre siz de kendi kulelerinizi yerleştiriyorsunuz. Kuleler yükseltilebilirken, oyun alanında belirli yerlere yerleştirilebiliyor. Bu bakımdan biraz daha fazla strateji gerekiyor. 

Bazı binalar savunma içinken bazı binalar da gücünüzü artırmak için gerekli. Ayrıca yer birimleri ile de gerektiği durumlarda arkadaşlarınızın üssüne saldırarak savunmayı kırmanız gerekiyor. Oyunda 20 farklı bina ve 20 farklı yer birimi mevcut. Ayrıca korumanız gereken kaynaklar da var. 

Oyun siz çıkış yapsanız bile üssünüze bir saldırı olduğunda size uyarı gönderiyor. Böylece intikam alabiliyorsunuz. Ayrıca hero sınıfındaki karakterleri ile karşı tarafı darmadağın edebiliyorsunuz. Oyun ücretsiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim