Anlık Bildirim

Android 5.1.1 güncellemesi ile Galaxy S6 ve S6 Edge cihazları yeni kamera özelliklerine kavuşacak

Akıllı telefon kameraları gün geçtikçe önem kazanmaya devam ederken üreticiler de her sene kamera teknolojilerini daha da ileri taşıyarak kullanıcıları yeni modellere daha fazla çekmeye çalışıyorlar. Günümüz amiral gemileri arasında tasarım ve performansıyla öne çıktığı kadar kamera performansıyla da öne çıkan Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge bilindiği üzere profesyonel çekimler için kullanılan RAW formatında çekim özelliğinden yoksun durumda. Rakiplerine baktığımızda HTC One (M9) ve LG G4'ün desteklediği format yakın zamanda Galaxy S6 ve S6 Edge cihazlarına da gelebilir.
Firmaya yakın kaynaklardan gelen son bilgilere göre firma Android 5.1.1 güncellemesiyle cihazlarına yeni kamera özellikleri getirmeye hazırlanıyor. RAW desteği dışında manuel kamera ayarlarını da cihazlara getirmesi beklenen güncellemenin Google'ın Lollipop ile tanıttığı yeni gelişmiş kamera özelliklerini cihazlara kazandıracağı düşünülüyor. Resmi lansmanın yapıldığı Mobil Dünya Kongresindeki deneme cihazlarında yer alan gelişmiş kamera özellikleri desteği daha sonra piyasaya sürülen cihazlarda bilinmeyen bir nedenle yer almamıştı.
Android 5.1.1 güncellemesi ile Galaxy S6 ve S6 Edge cihazları yeni kamera özelliklerine kavuşacak
 
 Yeni gelecek özelliklerle 16MP kamerasıyla daha başarılı fotoğraflar çekilmesine olanak sağlayacak güncellemenin ne zaman dağıtılacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13385 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6 edge ve galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim