Anlık Bildirim

Android telefonlara e-mürekkep ekran desteği: InkCase Plus

Android işletim sistemli telefonlarının ekranları yeterli gelmeyen kişiler için hazırlanan e-mürekkep kılıf birimi InkCase Plus, popüler bağış platformlarından Kickstarter'da destek aramaya başladı.

Android telefonlara kılıf formunda takılan ve istenirse ayrı olarak da kullanılabilen InkCase Plus, bu telefonların spor / egzersiz uygulamalarını takip etme, kitap okuma, müzik / parça değişimi, notlara bakma, fotoğraf görüntüleme ve gelen bildirimleri gösterme (SMS, çağrı, WhatsApp, Twitter benzeri) gibi sık sık kullanılan işlemlerini üzerine alabiliyor. E-mürekkep ekran teknolojisi sayesinde 19 saat gibi okuma süresi sunan ve gözleri yormayan InkCase Plus, yine ekranı sayesinde parlak gün ışığı altında da rahatlıkla kullanılabiliyor. Dış mekan kullanımına ve hava şartlarına dayanıklı şekilde hazırlanan ürün, 45 gramlık ağırlığı ve 5mm seviyesindeki kalınlığıyla da telefonların taşıma kolaylığını ortadan kaldırmıyor. Akıllı telefonlar ile Bluetooth kablosuz bağlantı teknolojisi üzerinden iletişim kuran InkCase Plus, ince gövdesinde 500 mAh gücünde bir lityum iyon batarya taşıyor ve geliştiricilere açık yazılım geliştirme kitiyle uygulama desteği açısından sorun yaşamıyor.
Site üzerinde 100,000$ hedefle başlatılan ve şimdiye kadar 64,059$ toplamayı başaran InkCase Plus, yapılacak en az 79$ (ABD dışı 20$ kargo) bağış miktarıyla 2014 Ekim ayında elde edilebiliyor. Açıklayıcı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2746 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cep telefonu, Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim