Anlık Bildirim

Angry Birds 2, Android ve iOS kullanıcılarıyla buluştu

Rovio, kısa bir süre önce duyurusunu gerçekleştirdiği Angry Birds serisinin yeni oyunu Angry Birds 2'yi Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sundu.

Angry Birds 2 ile birlikte serinin ilk oyununda yaşattığı etkiyi yeniden yakalamayı planlayan Rovio, bizleri kızgın kuşlar ve domuzların mücadelesine ortak ediyor. Yani Angry Birds 2'de de kuşları bir sapan yardımıyla domuzların üzerine fırlatarak bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Yeni bir oyun gibi lanse edilse de bu yılın başından beri Kanada'daki iOS kullanıcılarının "Angry Birds Under Pigstruction" adı altında oynadığı Angry Birds 2'de 240 farklı bölüm yer alıyor. Birden çok aşamaya sahip bu bölümlerde karşımıza yumurtaların peşinde olan onlarca domuz ve bölüm sonu canavarları çıkıyor. Arena modunda diğer oyuncularla kapışmamıza imkan veren oyun, "Gümüş" adlı yeni bir karakteri de beğenimize sunuyor.
Serinin benzer yapıdaki oyunlarına göre daha kaliteli bir görsel deneyim sunan Angry Birds 2, animasyonlarıyla göz dolduruyor. Klasik Angry Birds tınılarının kulağımıza çalındığı oyunu basit kaydırma hareketleriyle rahatlıkla kontrol edebiliyoruz.
Angry Birds serisinin 15. oyunu olan Angry Birds 2'ye aşağıdaki market bağlantıları üzerinden ücretsiz olarak erişebilirsiniz.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim