Anlık Bildirim

Asus'dan yeni mobil cihazlarında AdBlock Plus hamlesi

Tecrübeli reklam engelleyici AdBlock Plus ile ortaklık kuran Asus gelecek yıldan itibaren mobil cihazlarında dahili reklam engelleyici sunmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.
Asus, AdBlock Plus ile yaptığı anlaşma neticesinde önümüzdeki yıldan itibaren mobil cihazlarında reklam engelleyiciye yer vermeye hazırlanıyor. Asus'un tarayıcısına entegre olarak gelecek reklam engelleyici sayesinde kullanıcılarına daha iyi bir internet deneyimi sunmayı amaçlayan firma aynı zamanda bu özelliği varsayılan olarak açık halde sunacak.
Asus gibi büyük bir donanım üreticisinin mobil cihazlarına reklam engelleyicisini entegre etmesi ve iki firmanın birleşmesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten AdBlock Plus CEO'su Till Faida, bu durumun reklam endüstrisinde ihtiyaç duyulan değişim için her gün yükselen çağrılardan bir yenisi olduğunu da sözlerine ekledi.
Genel oranlarla kıyaslandığında 15 milyon kişiyle ufak bir kullanım payına sahip olan Asus tarayıcısının, reklam endüstrisini nasıl etkileyeceği bilinmez ama Asus'un öncülüğünü yaptığı bu girişime diğer büyük firmaların katılıp katılmayacağını hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4762 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
AdBlock Plus, internet tarayıcı ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim