Anlık Bildirim

Avea aylık ve günlük ödemelerle Tivibu Cep kampanyasına başlıyor

Avea aylık ve günlük ödemelerle Tivibu Cep kampanyasına başlıyor

Tivibu platformunun TTNET aboneliği şartını kaldırmasının ardından artık herkes belirli ödeme karşılığında bu servisten yararlanabiliyor. Ancak kota sorunları nedeniyle yine kampanyalar ön plana çıkıyor.

Avea'nın müşterilerine sunduğu Tivibu Cep kampanyası kota sorununu bir nebze de olsa aşmayı başarıyor.

Avea yaptığı duyuruda müşterileri için günlük ve aylık ödemeli Tivibu Cep paketleri hazırladığını duyurdu. Günlük pakette ödeme 1.99TL iken ücretsiz kullanılabilecek olan ek kota 600MB. Aylık pakette ise ödeme 6.99TL ve ücretsiz tanımlanan ek kota 4.2GB. Kota sadece Tivibu için tanımlı. Bağlantı hızına göre yayın kalitesi ve kotanın sunduğu izleme süresi değişiyor. Düşük hızlarda aylık 40 saate yakın TV izlenebilirken, yüksek hızlarda 7 saate kadar düşebiliyor.

Hizmet abone olunan Avea numarası üzerinden sadece 3G ile kullanılabilirken, kota aşımında ise faturalı hatlar için 0,00492KR/KB, faturasız hatlar için ise 0.492KR/100KB şeklinde ücret tahsil ediliyor. 

Tivibu Cep Avea ile yerli ve yabancı 60'ı aşkın TV ve radyo kanalına ulaşabilir, bir haftaya kadar geri sardırabilir, canlı yayını durdurabilir ve sayısız içeriği seçerek izleyebilirsiniz. Kampanya için Avea hatlı cihazınızdan www.tivibucepavea.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim