Anlık Bildirim

Bamba'yı denedik

Bamba'yı denedik
Brezilyalı grafik tasarımcısı Simon Ducroquet tarafından Android ve iOS platformları için yayımlanan Bamba'yı sizler için denedik.

Tekteker kullanan bir cambazı kontrol ettiğimiz Bamba'da engellerle dolu platformlar üzerinde belirli bir süre dengede kalmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de hafızamızdan ve reflekslerimizden yardım alıyoruz.

Sadeliğin ön planda olduğu özgün çizimlere sahip olan Bamba, kaliteli bir görsel deneyim sunuyor. Bamba'nın fizik unsurları en az grafikler kadar başarılı olsa da, animasyonlarda aynı başarıyı göremiyoruz. 
Ducroquet, Bamba'da izometrik bir kamera açısı kullanmayı tercih etmiş. Bu tercih, her ne kadar doğru bir karar gibi görünse de, kimi zaman derinlik algımızın yanılmasına neden olabiliyor. Oynanışı olumsuz yönde etkileyen bu duruma rağmen, sadece ileri ve geri hareket eden cambazı kontrol etmemiz için tek bir dokunuş yeterli oluyor. 

Bamba'nın Isaac Varzim tarafından hazırlanan müzikleri oldukça etkileyici. Ancak, müziklerin sayısının az olması, bir süre sonra aynı tınıları duymamıza neden oluyor. Fazla göz önünde olmayan ses efektlerinin ise, başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Toplamda fizik tabanlı 25 platformun yer aldığı oyunda 5 bölüm bulunuyor. Her biri 5 platform içeren bu bölümler zorluk seviyelerine göre sıralanıyor. 25 platform pek çok oyuncuya az gibi görünse de, bu platformlarda belli bir süre dengede durmak oldukça zor ve tekrar gerektiriyor.

İzometrik kamera açısı kimi zaman oynanışı olumsuz yönde etkilese de Bamba, genel olarak farklı bir deneyim sunan başarılı ve eğlenceli bir oyun. Fizik tabanlı oyunlardan hoşlanan mobil oyunculara önerebileceğimiz Bamba'ya aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz. Bu arada oyunun %50'lik bir çıkış indirimiyle geldiğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
799 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bamba, uygulama haber ve
2 etiket daha iOS Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim