Anlık Bildirim

Bio Inc, iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu

Bio Inc, iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu
DryGin Studios'un Bio Inc. adlı mobil oyunu Appstore'daki yerini alarak, iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Strateji ve simülasyonun başarılı bir şekilde bir araya geldiği Bio Inc'de farklı yaşantıları olan insanların vücutlarındaki hastalıkları kontrol ederek, onları öldürmeye çalışıyoruz. Bunun için de bulunduğumuz vücuttaki bakterileri ve virüsleri toplayarak, Bio Points adı verilen puanlar kazanıyor ve bu puanlar sayesinde kendimizi amansız bir hastalığa dönüştürüyoruz.

Bio Inc'de insan vücudundaki kas, iskelet ve sinir sistemi başta olmak üzere 7 farklı sisteme etki edebiliyor ve hastanın tepkilerini gerçek zamanlı olarak görebiliyoruz. Ayrıca, risk faktörlerini azaltabiliyor ve kendimizi korumak için çeşitli önlemler alabiliyoruz. 

Toplamda 33 farklı kişiyi öldürmeye çalışacağımız oyunda 3 farklı zorluk seviyesi ye alıyor. Görsel anlamda pek bir şey sunmayan oyun basit arayüzü, başarılı sesleri ve tek dokunuşun yeterli olduğu kontrol şemasıyla mobil oyuncuları tatmin edecek gibi görünüyor.

Bir virüsü kontrol ederek tüm insanlığı yeryüzünden silmeye çalıştığımız Plague Inc'i beğeniyle oynayan mobil oyunculara önerebileceğimiz Bio Inc'e aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu arada oyunun çıkışı şerefine %30 indirimli olarak sunulduğunu da belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim